Tuesday, May 14, 2013

Joget

Ni juga satu assgmnt...emmm terpaksala berjoget walupon tak pandai,,hehe,,alhamdulillah ini pun satu ilmu,,cayalaa!!! Malunyee nak masukkan dalm blog suma..tapi prof suruh gak...ada markah katanyaa...kena la tahan malu...^_^"



Misteri pembunuhan


video
assigment sem ni yg memeningkan kepala,,tapi atas cabaran try jugak,,ini juga satu ilmu baru!!!!hehe ni la hasil kerja ku dalam mengedit video ini,,walupon bukan watak utama...just pembunuh yg kelakar...hehehh tapi sgt puas hati kot...alhamdulillah,,da le jadi editor sambilan ni,, *__* kawan2 yg sgt sporting nanti hbis study mesti rindu korg nih!!! (^__^)

Menanti 2014


                      Thanx my frienz kay helena yang banyak membantu,,,^_____^

Kursus kawen

owhh tak sgkaa ak telah menjejaki ke kursus kawen,,,kata org p kursus kawen nak kawen,,,urmmmm...tak semestinya tapi doa2la kan..hehe bnyak ilmu yg ak tak tahu pasal kursus kawen ni,,,yang ak pelajari yg paling penting dalm membina kebahagiaan adalah JANGaN  TINGGAL SOLAT...sabar dan sentiasa redho....yg pentg kejar syurga ALLAH...banyak la imput nak cter tak habis kot....kat sana jumpa dua org muslimah yg satu nak kawen da satu lagi ngah bertunang,,dorg sangt best!!moga jodohku akan dipermudahkan ,,hehehhehe amin,,,

Inilah sahabat baru jumpa kat kurus kawen,,^___^