Sunday, July 20, 2014

pUASA dan rayaaa

salam...hamboii lama sagt tak update status...maklummlaaa tak suka sgt menaip ni,,ikut mood la..lagipon bz kerjanye..kandungan pon da 7 bulan lebih..larat tk laratlaa kan..tapi alhamdulillah setakat ni tak pernah pulak stop puasa,,baby baik je dalm ni cuma kdg2 pitam gak...tahun ni berraya kat perantauan,,cehceh...perantauan la sgt,,kelantan je pun..seminggu tu..nak kendurii u baby mak mertua kata.. so along da bg beberapa tugasan u dibuat,,ak tibe2 ditugaskan buat kuieh..alhamdulillah kuih raya ak memg minat buat tpi dlm keadaan macmni...siap jugak 6 jenis kuih..len kali la post ye..hehehe doakan kandungan saya siht,,,selamt bersalin dan sentiasa diberkati..amiin..

2 comments:

  1. Kenduri utk baby pn ada?
    7 bln dh ye, cpt je mass blalu.
    K.N buat 4 jenis je, yg tu je sempt.
    Dh TYG dh kt blog,hehe

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete